2 τρόποι για να αυξήσεις την επισκεψιμότητα της οργανικής αναζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γνωρίζεις τι είναι τα οργανικά αποτελέσματα? Τα οργανικά αποτελέσματα είναι τα αποτελέσματα που εμφανίζονται στις μηχανές αναζήτησης δωρεάν. Δεν αποτελεί όμως τη μοναδική λύση. Η Οργανική ανάπτυξη μπορεί μερικές φορές να πάρει μήνες ή και χρόνια για να φτάσει σε ένα καλό αποτέλεσμα, όμως είναι απαραίτητη.  

Είτε είσαι στην αρχή της οργανικής ανάπτυξης είτε θέλεις να επεκτείνεις την εμβέλεια της οργανικής αναζήτησης, αυτός ο απλός οδηγός 2 βημάτων θα σε βοηθήσει να προσελκύσεις το κοινό.  

Ακολουθούν τα παρακάτω βήματα που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις την επισκεψιμότητα της οργανικής αναζήτησης:

Βήμα 1: πραγματοποίησε έρευνα λέξεων-κλειδιών

 Η έρευνα λέξεων κλειδιών, αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι του SEO (Search Engine Optimization). Όλα ξεκινούν με λέξεις ή φράσεις που ψάχνουν οι χρήστες στο διαδίκτυο. Οι λέξεις-κλειδιά μπορεί να σχετίζονται με κάποια προϊόντα η υπηρεσίες που αναζητάει ο κόσμος.  Χρησιμοποίησε λέξεις η φράσεις που θα βοηθήσει στο κοινό σου να σε βρει.  

Βήμα 2: δώσε αξία στο περιεχόμενο

Τώρα που κατάλαβες τη σημασία της εύρεσης των κατάλληλων λέξεων-κλειδιών για τη χρήση στη στρατηγική marketing περιεχομένου σου, ήρθε η ώρα να δημιουργήσεις μια ανάρτηση.

Όταν δημιουργείς μια ανάρτηση, είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι ο στόχος σου είναι να προσελκύσεις το κοινό σου στα μέσα κοινωνικά δίκτυα.  Δημιούργησε μοναδικό περιεχόμενο για τα Social Media. Ξεκίνησε να μοιράζεσαι το περιεχόμενο σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μοιράσου τις γνώσεις σου, εμπειρίες, βοηθώντας έτσι τις επιχειρήσεις να  πετύχουν το στόχο τους. Προσπάθησε μέσω των αλληλεπιδράσεων να έρθεις σε επικοινωνία με τους υποψήφιους πελάτες σου.

Πριν ξεκινήσεις  όμως να δημιουργείς το περιεχόμενο το οποίο μπορεί να σχετίζεται με το κείμενο, γραφικά η με ένα βίντεο. Κάνε πρώτα μια έρευνα να για να δεις τι κάνει  ο ανταγωνιστής σου και υστέρα ξεκίνα.

Χτίσε μαζί μου την πιο ισχυρή εικόνα της επιχείρησης σου!!

 

Web Developer /Web Designer & Social Media Marketer