Συμβουλές για το  email marketing που πρέπει να γνωρίζεις

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το email marketing αποτελεί ένα σημαντικό πυλώνα του digital marketing που πρέπει να αναπτύξει κάθε επιχείρηση. Μερικές φορές, είναι δύσκολο να ξέρεις από που να ξεκινήσεις, ειδικά όταν το Brand σου δεν είναι τόσο γνωστό.

Εάν δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις ή θέλεις να βελτιωθείς, είμαι σίγουρη πως αυτό το άρθρο είναι για σένα.
Λοιπόν, ας δούμε μερικά απλά βήματα που μπορείς να ακολουθήσεις για να βεβαιωθείς ότι χρησιμοποιείς σωστά το email marketing.

Διατήρησε τα email σου σύντομο. Οι άνθρωποι κουράζονται να διαβάζουν μεγάλα email, γι’ αυτό κράτησε το κείμενο μεταξύ 60 ως 200 λέξεων.
Οι άνθρωποι αγαπούν τα γραφικά, ειδικά στο marketing ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επομένως συμπερίλαβε εικόνες των προϊόντων ή των υπηρεσιών σου.
Οι άνθρωποι θέλουν να ξέρουν που να πάνε μετά αφού διαβάσουν το περιεχόμενο σου. Και επειδή τα email συνήθως ανοίγουν σε κινητές συσκευές, πρέπει να παρέχεις ένα σαφές Call to Action αποτελεί ένα εικονίδιο/κουμπί ή link με ένα λεκτικό που προτρέπει τον χρήστη να κάνει click προκειμένου να ολοκληρώσει μία ενέργεια, όπως μία αγορά, μία εγγραφή ή ένα download.
Το μάρκετινγκ μέσω email λειτουργεί καλύτερα όταν στέλνεις τακτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μελέτες δείχνουν ότι οι άνθρωποι ανταποκρίνονται καλύτερα σε συχνά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρά σε σπάνια.

Χτίσε μαζί μου την πιο ισχυρή εικόνα της επιχείρησης σου!!  

Web Developer /Web Designer & Social Media Marketer