Πώς να χρησιμοποιήσετε τον Microsoft Edge για να επεξεργαστείτε μια εικόνα

Ο Microsoft Edge έλαβε ένα νέο ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας και όπως υποδηλώνει το όνομα, επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργάζονται οποιαδήποτε εικόνα από τον Ιστό απευθείας στα προγράμματα περιήγησης Ιστού. Η λειτουργία κυκλοφορεί τώρα ως μέρος της πιο πρόσφατης ενημέρωσης.

Το ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας του Edge, επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν βασικές απαραίτητες αλλαγές, όπως περικοπή, προσαρμογή φωτεινότητας, έκθεσης, κορεσμού, απόχρωση, σκιά κ.λπ. Επιπλέον, έχει επίσης μια δυνατότητα σήμανσης που λειτουργεί με ποντίκι, αφή ή γραφίδα που επιτρέπει στο χρήστη να σχολιάσει μια εικόνα.

Βήματα για να επεξεργαστείτε την εικόνα χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Edge

1.Πρώτα, πραγματοποιήστε λήψη και εγκαταστήστε της πιο πρόσφατης έκδοσης των προγραμμάτων περιήγησης ιστού της Microsoft. Μπορείτε να το κάνετε μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις, σχετικά με τον Microsoft Edge και ενημέρωση.

2. Μόλις τελειώσετε, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα

3. Ανοίξτε μια εικόνα

Πλοηγηθείτε σε οποιονδήποτε ιστότοπο που έχει εικόνα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τον Microsoft Edge για να επεξεργαστείτε μια εικόνα

Αναζητήστε τρεις οριζόντιες κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία.

Το πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας είναι κρυμμένο στη νέα επιλογή μενού που εμφανίζεται μόλις τοποθετήσετε το ποντίκι σας στο επάνω μέρος της εικόνας. Εδώ πρέπει να επιλέξετε Επεξεργασία εικόνας

Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές

Στο επόμενο βήμα, πρέπει να επιλέξετε μία από τις επιλογές από την κορυφή και στη συνέχεια να κάνετε τις αλλαγές. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να περικόψετε μια εικόνα, επιλέξτε την επιλογή περικοπή και στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τα σημεία στην εικόνα για να περικόψετε την εικόνα. Ομοίως, επιλέξτε ρυθμίσεις για να αλλάξετε τη φωτεινότητα, την έκθεση κ.λπ. της εικόνας.

Αποθηκεύστε τις αλλαγές

Το πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας του Edge επιτρέπει στους χρήστες είτε να κατεβάσουν την επεξεργασμένη εικόνα στον υπολογιστή είτε να την αποθηκεύσουν στο πρόχειρο.

Πηγή: www.secnews.gr

Χτίσε μαζί μου την πιο ισχυρή εικόνα της επιχείρησης σου!!

 

Web Developer /Web Designer & Social Media Marketer