Κατασκευή ιστοσελίδας για τον/τη ζωγράφο

Πραγματικά, τίποτα δε συγκρίνεται με το να έχεις έναν προσωπικό επίσημο ιστότοπο στον οποίο μπορείς να στραφείς στο κοινό σου. Σήμερα θα σου μιλήσω για μερικά οφέλη της ύπαρξης ιστότοπου.

Προστασία πνευματικών δικαιωμάτων 

Η τέχνη σου είναι μια προσωπική επένδυση χρόνου, χρημάτων και προσπάθειας. Επιπλέον, είναι και η πνευματική σου ιδιοκτησία. Η κατοχή μιας ψηφιακής βιβλιοθήκης του έργου τέχνης, θα σε γλιτώσει από πολλή ταλαιπωρία σε περίπτωση παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων, καθώς θα έχεις τη δυνατότητα να υποβάλεις τα πνευματικά δικαιώματα. 

Παρουσίαση έργων τέχνης

Θα μπορείς να παρουσιάσεις τους πίνακες ζωγραφικής σου σε τρισδιάστατη μορφή σαν μια ψηφιακή gallery.  Δεν είναι υπέροχο να μπορούν οι υποψήφιοι πελάτες σου να περιηγούνται σε μια ψηφιακή πινακοθήκη; Εγώ το θεωρώ απλά εξαιρετικό!

Δυνατότητα πώλησης έργων τέχνης

Η ύπαρξη ενός ηλεκτρονικού καταστήματος στον ιστότοπό σου είναι πολύ σημαντική, διότι οι άνθρωποι θα μπορούν να αγοράζουν τους πίνακες σου μέσω του ιστότοπού σου όλο το χρόνο  και όχι μόνο όταν πραγματοποιείται η έκθεση.

Email marketing

Μέσω email marketing θα έχεις τη δυνατότητα να χτίσεις μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες σου. Θα μπορείς να ενημερώνεις τους πελάτες σου για τα καινούργια προϊόντα καθώς και να τους προσφέρεις προσφορές.

Δημιουργία μιας επαγγελματικής ιστοσελίδας για τους ζωγράφους.
Copyright©2023➤dazzling web solutions