Ευχαριστούμε πολύ την επιχείρηση ΦΤΕΡΑ & ΠΟΥΠΟΥΛΑ για την εξαιρετική συνεργασία μας και που μας εμπιστεύθηκε να της δημιουργήσουμε ένα ελκυστικό λειτουργικό Ηλεκτρονικό Κατάστημα!Στα ΦΤΕΡΑ & ΠΟΥΠΟΥΛΑ Θα βρείτε μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας, φτιαγμένα με πολύ αγάπη και λεπτομέρεια!

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας παράδοσης του ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) στον πελάτη, δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές ή τεχνικά θέματα, που μπορεί να προκύψουν εκ μέρος του πελάτη.

Συνεργαστήκαμε με την Ιωάννα για την κατασκευή του ηλεκτρονικού μου καταστήματος. Ένα κατάστημα που βασίζεται κυρίως στην ποιότητα και την μοναδικότητα των προϊόντων του!! Έτσι λοιπόν ήθελα να είναι και το ηλεκτρονικό μου κατάστημα!!

Η Ιωάννα με απόλυτη καθοδήγηση, επεξήγηση και μεθοδικότητα, κατάφερε να δώσει μορφή στις προσδοκίες και τις εμπνεύσεις μου. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα συνυφασμένο με την εικόνα του καταστήματος μου.  Άνθρωπος προσιτός, επαγγελματίας διαλλακτικός και πάντα παρόν σε όποιο πρόβλημα προκύψει.

Αξίζει να την εμπιστευθεί κάνεις σε καιρούς που οι συνεργασίες έχουν γίνει δύσκολες.

Copyright©2023➤dazzling web solutions