ΠΡΟΒΟΛΕΣ 237

“Ο μόνος τρόπος για να κάνεις σπουδαία δουλειά είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις” Πάντα μου άρεσε να δημιουργώ. Το μεγαλύτερο μου χόμπι ήταν η κατασκευή/σχεδίαση ιστοσελίδων. Θυμάμαι τον εαυτό μου πως μετά τις σπουδές καθόμουν με τις ώρες και δοκίμαζα διάφορες χρωματικές παλέτες, σχέδια, έκανα τροποποιήσεις με κώδικα. Πολλά μαθήματα/σεμινάρια! Να που ήρθε η στιγμή που το χόμπι μου μετέτρεψα σε επάγγελμα! Φαντάσου τον εαυτό σου να ξυπνάς κάθε πρωί γνωρίζοντας ότι μετά τον καφέ, θα βουτήξεις με μεράκι για ώρες στη δουλειά που αγαπάς τόσο πολύ. Δεν είναι καταπληκτικό?

Φωτογράφος

Η φωτογραφία είναι η τέχνη. Ένας τρόπος να αισθάνεσαι, να αγγίζεις να αγαπάς. Ότι έχεις πιάσει στο φιλμ, αποτυπώνεται για πάντα. Εάν η φωτογραφία αποτελεί για σένα το πάθος σου τότε μην χάνεις άλλο χρόνο, αξιοποίησε το ταλέντο σου κάνε το όνειρο σου πραγματικότητα! Θα μπορούσες να εργαστείς ως ελεύθερος επαγγελματίας, σε γάμους, διάφορες εκδηλώσεις, η απλά να πουλάς φωτογραφίες.

Youtuber

Είναι ένα επάγγελμα που δεν θα σε περιορίσει στο να επεκταθείς, μπορείς να φτιάχνεις βίντεο για οτιδήποτε,αυτό που εκφράζει εσένα. Είναι ένα ευχάριστο επάγγελμα που θα σου επιφέρει ένα αξιόπιστο χρηματικό ποσό, μπορείς να δουλέψεις όσο επιθυμείς και όσες ώρες θέλεις, εσύ το ορίζεις! Αν σε εκφράζει κάτι τέτοιο γιατί να μην το δοκιμάσεις? δεν είναι υπέροχο να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα? Που ξέρεις αν αύριο δεν γίνεις διάσημος YOUTUBER!

Blogger

Αν μπορείς να μαθαίνεις κάτι καινούργιο κάθε μέρα, τότε μπορείς να διδάσκεις και τους άλλους. Είναι ένας ευχάριστος τρόπος για να εκφράζεις τα συναισθήματα σου, τις γνώσεις σου, εμπνέοντας τους άλλους να πετύχουν τους στόχους τους.

Χτίσε μαζί μου την πιο ισχυρή εικόνα της επιχείρησης σου!!

Web Developer /Web Designer & Social Media Marketer

Copyright©2024➤dazzling web solutions