Ιδέες για short YouTube βίντεο

Μετά τα reels στο Instagram και το TikTok που αυξήθηκαν σε δημοτικότητα, το YouTube έκανε το άλμα για τα short βίντεο που βρήκαν μεγάλη απήχηση.

Ας δούμε αναλυτικά τι είναι τα short βίντεο

Τα short βίντεο είναι κάθετα βίντεο διάρκειας 60 δευτερολέπτων ή λιγότερο. Επίσης, μπορεί να αποτελούνται από αποσπάσματα κάποιου βίντεο μεγαλύτερης διάρκειας. Σήμερα, οι περισσότεροι δημιουργοί φτιάχνουν short βίντεο. 

Το YouTube Shorts προσφέρει σε όλους τους χρήστες έναν τρόπο σύνδεσης για ένα νέο κοινό, χρησιμοποιώντας απλώς ένα smartphone και την κάμερα. Θα δεις, επίσης, ανθρώπους να επαναχρησιμοποιούν τα βίντεο TikTok ως short βίντεο στο YouTube. Θα βοηθηθείς κατά αυτόν τον τρόπο να συγκεντρώσεις γρήγορα περισσότερες προβολές, καθώς και συνδρομητές με τη μισή προσπάθεια που θα αφιέρωνες σε ολοκληρωμένα βίντεο YouTube. Θα πρέπει, όμως, να ξεχωρίσεις! Να βρεις ιδέες που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του κοινού σου.

Για το σκοπό αυτό, έχω συγκεντρώσει εξαιρετικές αποτελεσματικές ιδέες για short YouTube βίντεο που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις περιεχόμενο που θα έχει απήχηση. 

Επεξηγητικό βίντεο

Τα βίντεο επεξήγησης χρησιμοποιούνται για τη γρήγορη εισαγωγή ενός προϊόντος, μιας υπηρεσίας, μιας εταιρείας ή μιας εφαρμογής. Εάν η εταιρεία σου σχετίζεται με κάποιο προϊόν ή υπηρεσία, το YouTube είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για να το παρουσιάσει.

5 γεγονότα για μένα

Μοιράσου 5 τυχαία γεγονότα για τον εαυτό σου. Αποτελεί ένα διασκεδαστικό τρόπο για να δείξεις τη μοναδική σου προσωπικότητα και να σε γνωρίσουν καλύτερα οι θεατές σου.

Βίντεο περιήγησης

Άφησε τους θεατές σου να μπουν στη ζωή σου, να κρυφοκοιτάξουν τα παρασκήνια με αυτή τη δημοφιλή μορφή βίντεο. Μπορείς να παρουσιάσεις το δωμάτιό σου, το σπίτι, το γραφείο, τη γειτονιά ή κάποιο άλλο μέρος που αγαπάς.

Εκμάθηση προϊόντος

Είτε αν θέλεις να εξηγήσεις το προϊόν σου είτε αν απλά θέλεις να διδάξεις στους ανθρώπους πώς να χρησιμοποιούν ένα προϊόν ή μια εφαρμογή, ένα εκπαιδευτικό βίντεο είναι μια ελκυστική και χρήσιμη επιλογή για αυτούς.

Χτίσε μαζί μου την πιο ισχυρή εικόνα της επιχείρησης σου!!

Web Developer /Web Designer & Social Media Marketer