Πώς να χρησιμοποιήσεις τα hashtags για να αυξήσεις το κοινό σου

Τα hashtags χρησιμοποιούνται πλέον παντού. Είτε μας αρέσει είτε όχι έχει γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας. Το hashtag είναι μια λέξη-κλειδί ή φράση που προηγείται από ένα σύμβολο (#). Χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα θέμα. Το σύμβολο #, όταν χρησιμοποιείται μπροστά από μια λέξη μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις αντίστοιχο περιεχόμενο που σε ενδιαφέρει, όπως θέματα για ειδήσεις, να συνδεθείς με τους πιθανούς πελάτες σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Ο τρόπος χρήσης των hashtags διαφέρει,   εξαρτάται που χρησιμοποιείς, στο Twitter, Facebook, Instagram ή Pinterest. Κάθε πλατφόρμα έχει τον δικό της τρόπο. Για παράδειγμα τα hashtags του Twitter επικεντρώνονται περισσότερο στο θέμα, ενώ το Instagram είναι περισσότερο για το περιεχόμενο/τα συναισθήματα. 

Τύποι Hashtags των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Hashtags περιεχομένου 

Εάν ξεκινάς τώρα με τα hashtags, σκέψου πως πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποια hashtags που θα σχετίζονται άμεσα με το προϊόν, την υπηρεσία σου. Μπορείς να ονομάσεις «hashtags περιεχομένου» επειδή σχετίζονται με το περιεχόμενο σου.   

Trending hashtags

Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσεις την προβολή της επωνυμίας σου είναι να χρησιμοποιήσεις τα δημοφιλή  hashtags που έχουν γίνει δημοφιλή μεταξύ εκατομμυρίων χρηστών, γνωστά και ως «trending hashtag»

Χτίσε μαζί μου την πιο ισχυρή εικόνα της επιχείρησης σου!!

Web Developer /Web Designer & Social Media Marketer